SYKELIG SJALU=USUNT

Vel, alt som begynner med sykelig er vel neppe sunt, eller? Litt sjalusi i et forhold er greit. Jeg mener, den type sjalusi som balanserer på en fin hvit linje mellom og gi totalt faen og bry seg litt hvem den andre f eks sosialiseres med og lignede. Det er bare og bry seg. Vise at det betyr noe dette forholdet.

Sykelig sjalusi derimot, det er av en helt annen karakter. Finnes ikke noe verre enn den sorten. Man kan ha det perfekte forhold. Man kan elske hverandre dypt, reelt og inderlig, men om motparten er sjalu av det sykelige så vil det mest fantastiske forhold til slutt ende. 

man proposing to a woman in the autumn park
Licensed from: dolgachov / yayimages.com

Kjenner en som kjenner en annen fyr som bor sammen med ei som har en venninne som er sykelig sjalu (ingen i min vennekrets nei...) og hun sliter noe grusomt, eller det er vel begge som sliter. Han mannen i huset får såvidt snakke med en annen kvinne uten at hun antyder, eller finner på en vill historie oppi hodet sitt som er så vann vittig sinnsyk. Ingenting henger på grep. Han vil ikke lenger snakke med andre damer, for da er han jo utro. Helt sykt!

Two women dancing and group of friends watching their dance
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Jeg tenker at det er nok ikke enkelt å være være den som er sjalu, men første steget er og innrømme det ovenfor seg selv. Når man har klart det og innsett at man har et problem da må man gå til psykolog for å få hjelp. Tror ikke slike ting er noe man bare kan fikse på egenhånd. 
 


#blogg #sjalusi #venner #menn #kvinner 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FREEWRITE

FREEWRITE

36, Fjell

En blogg om ingenting fornuftig.

Kategorier

Arkiv

hits